پشتیبانی آنلاین

درباره ما

هو الشافي

بنده حسنعلي عطار بازنشسته رشته جامعه شناسي و علوم اجتماعي آموزش و پرورش هستم كه بدليل علاقه به طب سنتي و گرفتار شدن به بعضي بيماري ها مطالعاتي در مورد طب سنتي داشته ام و به لطف خدا درمان بعضي بيماري ها را به تجربه و بر اساس تجربيات محلي و علمي بدست آورده ام و از سال 1383 بعضي از اين درمان هاي تجربي را در وبلاگم قرار دادم و بعد با توجه به استقبال صدها نفر از وبلاگ و ارسال دارو و بهبودي بالايي كه در بيماران بود ضرورت يك سايت مستقل هم احساس شد و به همين منظور در سال 1384 با كمك پسرم و دوستش آقا ابراهيم عزيز اقدام به افتتاح سايت كردم و كم كم درمان هاي تجربه شده ديگري به سايت اضافه شد. اميد است كه اين درمان ها بتواند گره اي از مشكلات بيماران باز كند و آنها بتوانند سلامتي كامل خود را از خداوند بگيرند.

عطاری اینترنتی عطار
عطاری اینترنتی عطار عطاری اینترنتی عطار
عطاری اینترنتی عطار
عطاری اینترنتی عطار
تمر هندي مشاهده در قالب پی دی اف چاپ فرستادن به ایمیل
نوشته شده توسط Administrator   
شنبه ، 6 آذر 1389 ، 19:32

من تمر هندی هستم

 

مقوی قلب ومعده هستم ، التهاب خون راکم میکنم ،میوه  من لطیفتر از آ لو، می باشد وشکم راجمع مینما یم ،کمی ملین ،وصفرابرخوبی نیز هستم ،من دربین میوهای ترش، مقام والایی درمیان صفرابرها دارم ، پس دوست کبد شما هستم.

 

 

 

مگرنمدانید کبد   سکا ن کشتی بد ن شما ست ؟ من خنک کننده هستم،به هاضمه کمک میکنم،درموارد تب ورفع تشنگی مفید میبا شم ،دارای خاصیت کمبود ویتامین ث هستم .

 

 

مسهل صفرا واخلاط سوخته، در رد یف خوردنیهای ترش، مسهلی براحتی وخوبی من نیست.

 

 

 

طرزاستفاده :حدود 50َگرم میوه رسیده مرا درَ50َسانتیمترمکعب آب بگذارید تا خوب خیس بخورد بعد انرا صاف کرده وباحدودَ100َگرم نبات،شیره خرما یا شکرشیرین کرده نوش جان کنید.

 

 

 

هشدار:هرگز مرا ناشتا نخورید،زیاده روی درخورد ن من نکنید وازخوردن  نارس من اجتنا ب کنید .

 

مقدارخوراک :35َ تا 150َ گرم وبرای اطفا ل، 2َ  گرم برای هرسال عمر آنها ست.

آخرین بروز رسانی مطلب در جمعه ، 2 ارديبهشت 1390 ، 16:49
 
عطاری اینترنتی عطار
عطاری اینترنتی عطار عطاری اینترنتی عطار عطاری اینترنتی عطار
 

لوگو

تاریخ

امروز
 يكشنبه , 29/02/ارديبهشت/1392
زمان :    
today :
 Sunday , 19/05/May/2013
time :    

بازدید

عطاری اینترنتی عطار