درمان علمی و تجربه شده آسم، سرفه های شدید خشک و خلطی و آلرژی

مشخصات:

پکیج: پودر "دیر جوش"350 گرم، پودر "زود جوش" 200 گرم، پودر "لعابدار" 150 گرم و پودر "آرامش" 220 گرم= 920 گرم. تقریبا برای مصرف یک ماه.

این بسته به همراه دو صفحه توضیحات و رژیم غذایی ارسال می گردد و صد در صد گارانتی دارد با شرایط گفته شده در مورد گارانتی.


موارد مصرف:

 کسانی که مشکلات آسم، سرفه های شدید خشک یا خلطی، ترشحات پشت حلقی، جانبازان شیمیایی و آلرژیکی دارند می توانند از این بسته گیاهی استفاده کنند.


روش مصرف:

پودرها به صورت دو دَم نوش آسان و یک جوشانده ی لعاب دار درست می شود که در توضیحات ارسالی بیان شده.

 

مکانیزم اثر بخشی:

با تقویت ریه ها و سیستم دفاعی بدن و پخته شدن اخلاط سینه، آنها به بیرون هدایت می شوند و در بدن خشک نمی شوند و همچنین با تقویت بدن آلرژن ها دیگه باعث حساسیت و سرفه نمی شوند و بدن نسبت به آنها مقاوم میشه.

 

روش ارسال:

این بسته به صورت یک بسته پستی، با پست پیشتاز یا از طریق سرویس پرداخت در محل به تمام نقاط کشور ارسال می شود.

 

برای دیدن قیمت محصولات به فروشگاه آنلاین ما به نشانی: www.sadeghattar.ir مراجعه کنید.


صادق عطار تلفن همراه: ۰۹۱۲۷۵۰۲۰۰۸

توضیحات بیشتر دارو: این بسته گیاهی تجربه شده هم با استفاده از تجربیات دقیق طب سنتی و تلفیق آنها باهم آماده شده و خوشبختانه به صورت تجربی موثر بوده. برای توضیحات بیشتر در مورد این بیماری ها و این بسته می توانید روی ادامه مطلب...کلیک کنید.


آسم و سرفه

 بیماری آسم یک بیماری التهابی مجاری تنفسیاست که با افزایش تحریک پذیری مجاری تنفسی بر اثر عوامل محرک خارجی قابل تشخیص است. علائم آسم تنگی مجاری هوایی، سرفه های شدید و خشک، تنگی نفس و خس خس سینه است و در تمامی سنین دیده می شود و نیمی از موارد آسم در دوران کودکی دیده می شود. اما علائم آن در دوران کودکی و بزرگسالی تفاوت دارد. در دوران کودکی علامت مهم آن سرفه های شدید و مقاوم به درمان است که گاه با عفونت های تنفسی اشتباه می شود و بیمار به اشتباه و به کرات آنتی بیوتیک مصرف می کند. در بزرگسالان علائم آسم واضح تر است و به صورت سرفه و تنگی نفس خود را نشان می دهد و فرد در تماس با مواد آلرژی زا یا عوامل محرک مثل دود، گرد و غبار، سرما، فعالیت بدنی و یا به دنبال عفونت های تنفسی علائم آسم را بروز می دهد و در موارد شدیدتر، پس از فعالیت بدنی خود را نشان می دهد. در بروز آسم یک زمینه ژنتیکی حتما وجود دارد و در کنار آن تماس با عوامل آلرژی زا؛ به ویژه در کسانی که آسم های نوع آلرژیک علت اصلی بروز آسم است. در فصل بهار گرده های گل ها جزو آلرژی زاهای اصلی هستند که عده ای را دچار علائم آسم می کند. اما همان طور که ذکر شد عوامل شغلی و تماس با گرد و غبار محیطی ممکن است باعث حملات تنگی نفس در فرد شود.

  

آسم در کودکان

 با افزایش سن و در دوران بلوغ در اکثر موارد تخفیف پیدا می کند و گاه بهبودی کامل پیدا می کند هرچند در درصدی از کودکان ممکن است باقی بماند اما آسم دوران بزرگسالی این طور نیست و با درمان قابل کنترل است اما ممکن است با یک عامل محرک مثل عفونت تنفسی، استنشاق مواد شوینده، یا فعالیت های شدید بدنی دوباره عود کند و شدید شود. یکی دیگر از داروهای علمی و تجربی ما درمان آسم، سرفه های شدید و چرک و عفونت های گلواست که به صورت بسته ای یک کیلو گرمی با پست پیشتاز ارسال می شود و به صورت یک دم نوش و یک معجون لعاب دار سبب آرامش شش ها، خارج شدن چرک و عفونت ها و بهبود سرفه های خشک یا خلط دار می شود. این دارو بارها تجربه شده و از آسم های عصبی تا آسم های خلطی و آلرژیک را درمان کرده است یا بهبودی محسوسی ایجاد کرده که حتی با اسپری های کورتونی هم در بعضی بیماران این آرامش ایجاد نشده بود.

 

نتایج برخی مراجعین و بهبودی آنها:

 *.آقایی از سیستان و بلوچستان در عرض یک هفته به اندازه ای خوب شده بود که پسرش تماس گرفت و گفت قبل از استفاده از این بسته، پدرم مجبور بود دو بار بین فاصله دستشویی تا اتاق، بنشیند و نفسی تازه کند و اسپری مصرف کند! اما الان بعد از یک هفته اصلا بین راه نمی نشیند و اسپری هم مصرف نمی کند! خیلی خوشحال بود و باورشان نمی شد.

 

یا مثلا خانم قلاوند از اندیمشک با سابقه چند ساله آسم و عدم رضایت از اسپری های کنترل آسم مراجعه کردند و بعد از یک دور استفاده از داروها ۷۰ تا ۸۰۰ درصد بهتر شدند. بهبودی به حدی بود که دیگر لزومی نمی دیدند که داروی گیاهی را دوباره تهیه کند.

 

اطلاعات تماس

برای مشاوره و اطلاعات بیشتر در مورد چگونگی ارسال بسته می توانید با این شماره ها تماس بگیرید: تلفن همراه: ۰۹۱۲۷۵۰۲۰۰۸

برای دیدن قیمت محصولات به فروشگاه آنلاین ما به نشانی: www.sadeghattar.ir مراجعه کنید.

شماره های من به نام صادق عطار:

سیبا بانک ملی: شماره کارت: ۵۰۶۵ ۲۶۲۶ ۹۹۷۲ ۶۰۳۷

ملت: شماره کارت: ۷۲۳۱ ۵۹۰۶ ۳۳۷۸ ۶۱۰۴  

سپهر صادرات: شماره کارت: 0474 7394 6916 6037 

سامان: شماره کارت: ۳۲۸۲ ۲۱۹۸ ۸۶۱۰ ۶۲۱۹ 

*******************************************************************

در ادامه می توانید اطلاعات بیشتری در مورد آسم و سرفه و علل و علائم آن مطالعه بفرمایید که اقتباسی از مقالات دو سایت روزنامه خراسان و وبلاگ سایه روشن در بلاگفا است:

 

آسم هم اکنون یکی از شایع ترین بیماری های التهابی در دوران کودکی در ایران است.سوء تغذیه و پایین آمدن سیستم دفاعی بدن، افزایش آلودگی هوا و مصرف دخانیات اصلی ترین علت شیوع آسم در کشور است. با آسیب دیدن سیستم دفاعی بدن، عوامل آلرژیک می تواند علائم آسم را تشدید کند بنابراین در فصول مختلف آن ها را باید مدنظر قرار داد. علاوه بر این حیوانات خانگی مثل سگ و گربه، سوسک و کک ها استفاده از بالش پر، سرما، مصرف سیگار، استنشاق غیرمستقیم دود سیگار، تماس های شغلی با آلاینده ها مانند مواد شیمیایی، تماس با مواد شوینده، مصرف برخی داروها مثل مسکن ها و آسپرین می توانند هر یک به نوعی علائم آسم را تشدید کنند. آسم کنترل نشده به نارسایی تنفسی (COPD) منجر می شود. انسداد یا تنگی مجاری تنفسی در آسم چنان چه درمان نشود به انسداد غیرقابل برگشت منجر و بیمار دچار تنگی نفس شدید می شود و در طول زمان به اکسیژن نیاز پیدا می کند و در نهایت به نارسایی تنفسی دچار می شود. حتی در مواردی رفلاکس یا بازگشت اسید معده به دهان به ویژه در بزرگسالان، آسم فرد را تشدید می کند. این بیماری یکی از شایع ترین بیماری های ریوی در جهان است و طبق آمارها حدود ۳۰۰ میلیون نفر از حدود یک و نیم میلیارد بیمار مبتلا به بیماری های مزمن ریوی به آسم دچارند. به نوشته ایسنا محققان پیش بینی کرده اند که تا سال ۲۰۲۵ حدود ۱۰۰ میلیون نفر به مبتلایان فعلی آسم اضافه شوند در حالی که هم اکنون سالانه ۲۵۰ هزار مرگ در دنیا به آسم ارتباط داده شده است. به همین دلیل است که نقش آموزش در برنامه های پیشگیرانه و کنترل آسم بسیار پراهمیت است و سیاست گذاران در کشورهای مختلف به منظور کنترل عوامل ایجادکننده بیماری و آموزش برنامه ریزی های درازمدتی انجام می دهند. در بیمارى آسم این علائم یا علل موجود است: ۱- نوعى سوء مزاج عصبى که به شکل حمله ریوى بروز مى‏کند ۲- اثر یبوست ۳- ضعف کبد و کلیه ۴- نوبه مزمن ۵- ناتوانى سینه که موجب توجّه مادّه سوء مزاج بدانجا مى‏گردد (همچنان که در نقرسى‏ها به شست پا متمایل مى‏گردد) ۶- گرمى جگر و سردى معده که این خود اشکالى در درمان ایجاد مى‏کند.


سرفه

‌شایعترین علل سرفه  :۱ - ترشحات پشت حلق ( ترشحات سینوسها که در پشت حلق دیده می شود ) ۲ - ‌آلرژی ( حساسیت های فصلی یا حیوانی یا غذایی یا ... ) ۳ – سرماخوردگی یا آنفلوآنزا و تورم ریه ها ۴ - آسم ۵ -  برگشت اسید معده گرچه یک سرفه ممکن است نشانه ای از یک بیماری جدی نباشد اما باید هر سرفه ­ای که به طول می­کشد و رفع نمی­شود، حتماً بررسی شود. سرفه مزمن می­تواند همراه با سایر علائم و نشانه ­ها دیده شود که مهمترین آنها عبارتند از: ۱ - آبریزش بینی یا گرفتگی بینی ۲ -  احساس حرکت یا پایین رفتن مایع در پشت حلق ۳ -  کوتاه شدن تنفس و صدادار شدن آن ۴ -  سوزش پشت جناغ سینه یا مزه تلخ دهان ۵ -  در موارد نادری بالا آوردن خون همراه با سرفه ۶ – خود سرفه کردن که موجب تشدید سرفه می شود (که باید تا حد امکان از سرفه کردن دوری کرد مگر در مواردی که خلط در ریه وجود دارد)

 

علل سرفه های حاد

آسم؛ یک علت شایع سرفه مزمن در بالغین و کودکان است. اکثراً سرفه با ویزینگ و کوتاه شدن تنفس دیده می­شود. اما در یک نوع از آسم، سرفه تنها علامت آسم است. سرفه مرتبط با آسم ممکن است فصلی باشد، یا بعد از یک سرماخوردگی ظاهر شود، یا اینکه با مواجهه با هوای سرد یا مواد شیمیایی یا ذرات معلق در هوا تشدید شود. بیماری بازگشت اسید معده به مری یا اصطلاحاً رفلکس معده؛ در این بیماری اسید داخلی معده به درون مری جریان پیدا می­کند. تحریک پایدار در درون مری، گلو و حتی در ریه­ ها سبب ایجاد سرفه مزمن می­ شود. این بیماری اغلب سوزش پشت جناغ سینه و طعم تلخ دهان را هم ایجاد می­کند. هرچند نزدیک به نیمی از کسانی که سرفه به علت رفلکس دارند، علامت دیگری ندارند. عفونت مجاری تنفسی؛سرفه علامتی است که می­تواند برای مدتهای طولانی پس از رفع اکثر علائم سرماخوردگی،‌آنفولانزا، پنومونی  یا سایر عفونتهای مجاری تنفسی فوقانی باقی بماند. دلیل این موضوع شاید ملتهب بودن مجاری تنفسی و حساسیت بیش از حد آنها به محرکها باشد. مصرف داروهای فشارخون؛یک گروه از داروهای ضد فشارخون که به طور شایعی هم مصرف می­شود ، به نام ACE خوانده می­شود و داروهایی مثل کاپتوپریل و آنالاپریل از این خانواده هستند که درحدود ۲۰ درصد از مصرف کنندگان ،سرفه مزمن ایجاد شده است.در اکثر موارد یک هفته پس از شروع داروها سرفه ­ها شروع می­شوند و معمولاً چند روز پس از قطع دارو سرفه­ ها هم قطع می­شوند. برونشیت مزمن؛این بیماری یک التهاب مزمن مجاری هوایی بزرگ است که سبب احتقان، سرفه و نیز  خلط می­شود. اکثر مبتلایان به این بیماری یا سیگاری هستند یا سیگاری بودند. بنابراین سرفه در این­ موارد نشانه تخریب ریه و مجاری هوایی است. 

برونشکتازی؛یک بیماری مزمن و جدی ریوی است که در آن گشاد شدن غیر طبیعی مجاری هوایی مانع از خروج طبیعی موکوس و ترشحات از ریه می­شود. سرفه، خلط بدرنگ یا خونی، کوتاهی نفس­ها و خستگی دائم از علائم این بیماری هستند. سرطان ریه؛ فقط درصد اندکی از کسانی که سرفه مزمن دارند، مبتلا به سرطان ریه هستند و اکثر آنها هم یا سیگاری هستند یا سیگاری بودند. اگر که شما هم سیگاری هستید یا زمانی سیگاری بودید یا خلط حاوی خون دارید حتماً به پزشک خودتان تماس بگیرید. اصولاً هرکسی می­تواند به ناراحتی سرفه مزمن مبتلا شود، اما یکسری عوامل هستند که شانس ابتلا به این بیماری را افزایش می­دهند. اولین و مهمترین این عوامل خطر، سیگار است. حتی مواجهه متناوب با دود سیگار یا همان سیگاری دسته دوم بودن نیز اغلب می­تواند منجر به سرفه و آسیب ریه شود. احتمال بروز سرفه مزمن در خانم­ها بیشتر از آقایان است و علت آن حساسیت بیشتر رفلکس سرفه در زنان است. یکی دیگر از عوامل خطرساز سرفه مزمن مواجهه فزاینده با آلرژن­ها نظیر:گرد و غبار، دود،‌موی حیوانات خانگی، مواد پاک کننده و گازهای شیمیایی است. این عوامل حتی در کسانی که آلرژی یا آسم ندارند می­تواند سبب سرفه شود. آلاینده­های محیطی نظیر دود گازوئیل و دی اکسید نیتروژن نیز می­توانند هم در کودکان و هم در بزرگسالان ایجاد سرفه مزمن کنند. در صورت عدم پیگیری و عدم درمان، سرفه مزمن می­تواند یک سری عوارض برای انسان ایجاد کند. از جمله این عوارض خستگی فیزیکی و ضعف است. چرا که سرفه کردن به مقدار زیادی انرژی نیاز دارد و در صورتی که سبب اختلال در خواب شود، خستگی را نیز در پی خواهد داشت. عوارض دیگر سرفه مزمن شامل: سردرد، سبکی سر، تعریق بیش از حد، بی اختیاری ادرار و شکستگی دنده­ ها به خصوص در زنان است. شاید بزرگترین معضل سرفه ،‌معضل اجتماعی است. بسیاری از بیماران عنوان می­کنند که وقتی در اماکن عمومی مثل رستوران یا سینما حاضر می­شوند احساس شرمندگی می­کنند. گاهی اوقات همسر این افراد مجبور می­شود که هنگام خواب از رختخواب بیرون رود. این شرایط می­تواند منزوی شدن، عصبانیت و کلافگی افراد خانواده و دوستان را به دنبال داشته باشد.

 

مهم ترین توصیه ها در مورد درمان سرفه:

اغلب می­توان سرفه ناشی از رفلکس یا برگشت اسید معده را فقط با تغییراتی در شیوه زندگی ، درمان کرد. حفظ وزن مناسب، کمتر خوردن، افزایش دفعات غذا خوردن، پرهیز از غذاهای تند، ‌شکلات و الکل که سبب سوزش سر دل می­شوند. حداقل ۳ یا ۴ ساعت دراز نکشیدن پس از غذا خوردن و بالا آوردن بالش هنگام خواب. ولی باید به خاطر داشته باشید که اگرچه این روشها مؤثر هستند ولی چندین ماه طول خواهد کشید تا سرفه کاملاً برطرف شود.زمانی که تغییراتی که خدمتتان عرض شد مؤثر نبود، لازم است بیماری رفلکس و سرفه ناشی از آن توسط دارو درمان شود. در پایان به خاطر داشته باشید که اگر سرفه شما بیش از ۸ هفته ادامه پیدا کرد و یا اگر همراه با خلط یا خون بود و یا اینکه سبب اختلال در خواب،‌اختلال در کار و روابط شما شد، حتماً باید درمان شود و نباید در مورد آن کوتاهی کرد.